Don’t call it a dream, call it a plan!

Van die wegdroom momentjes..

He, wil je even wakker blijven? Dit is het moment dat je wat meer te weten komt over LOES!

Loes, wil je even koffie inschenken? Loes, kom je eten? Loes, ga je mee naar de winkels? Mijn vader noemt mij, Louise, al van kleins af aan Loes, waarom? Dat weet hij zelf niet te beantwoorden.. Een naam voor je winkel verzinnen, dat was iets wat ik ontzettend moeilijk vond.. Ik wilde een echte naam, gewoon BAM, eigenlijk niets verklappen, maar mensen toch prikkelen om eens een kijkje te komen nemen. Maar.. welke naam straalt dat uit? Toch gekozen voor LOES! Ik hoorde mensen al helemaal zeggen: ‘Ik ga vanmiddag even koffiedrinken bij LOES!’. ‘Huh, LOES? Heb je een vriendin die LOES heet?’. ‘Nee, dat is een zaakje in Papendrecht!’. En ja, zo was LOES geboren, maar eigenlijk 21 jaar geleden al.

21 jaar, dat is de leeftijd van Louise, geboren in Dordrecht, opgegroeid in Papendrecht. In die 21 jaar heb ik al het nodige geleerd en vind ik samenwerken met mijn vader ontzettend gaaf, samen ideeën bedenken, uitwerken en waarmaken. Zelf heb ik een achtergrond in het onderwijs, kinderen vind ik ontzettend leuk en voeding is mij de laatste jaren steeds meer gaan inspireren, daarom ben ik de opleiding tot natuurvoedingsdeskundige gaan volgen.

Genoeg over Loes, uhhh Louise. Peter Schalkwijk is geboren in Rotterdam, gewerkt bij Bakkerij Klootwijk op De Meent toen het nog de oude, oude meent was. Daarna zijn neus in verschillende andere bakkerijen gestopt, overal wat ervaring opgedaan en uiteindelijk zijn eigen bakkerij in 2014, Desembakkerij Schalkwijk in Bleskensgraaf, begonnen.

Samen laten we LOES zo goed mogelijk lopen, hebben we elke week nieuwe producten en bieden de mensen een plek aan waar ze lokale, gezonde en heerlijke producten kunnen kopen en kunnen opeten!

Wanneer kom jij een lekkere desemboterham proberen?

 

 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.