Stageplek LOES September 2017

GEZOCHT! Stagair Online Marketing per september 2017!

LOES Papendrecht is dé healthy hotspot van Papendrecht en de Alblasserwaard. Uit de eigen desembakkerij komen dagelijks verse desembroden, heerlijke koeken en fantastische taarten. Naast het kopen van desembroden en ander lekkers, kan je bij LOES (h)eerlijk lunchen in een knusse, sfeervolle omgeving of gewoon genieten van een heerlijke koffie of thee.

Bij LOES kun je bijna alles wat op de ontbijt- en lunchkaart staat óók meenemen naar huis! LOES biedt namelijk ook een groot assortiment met lokale producten, producten met een goed verhaal en gave lifestyle producten aan.

LOES Papendrecht is per september 2017 op zoek naar een ambitieuze student marketing die affiniteit heeft met gezonde voeding en meer wilt leren over online marketing. Je gaat aan de knoppen zitten van de sociale media kanalen, de websites en andere online platforms waar LOES te vinden is. Het doel is om LOES nóg beter vindbaar te maken op het internet en om de prestaties van alle online kanalen te analyseren en te optimaliseren.

Ben jij:

• Iemand die houdt van gezonde voeding en hiervoor openstaat en erover wilt leren?

• Iemand die zijn marketing kennis in de praktijk wilt toepassen?

• Iemand die meer wilt leren over online marketing en de mogelijkheden?

• Iemand die creatief is en “out-of-the-box denkt”?

• Iemand die het gaaf vindt om te werken in een jong en dynamisch bedrijf?
Stuur dan jouw motivatiebrief en C.V. op naar info@puurloes.nl en wij nemen contact op voor een persoonlijk gesprek!

PST: Opzoek naar een andere stageplek, laat het ons weten, dan kunnen we kijken waar we plek voor hebben!

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.