Kerstontbijt inspiratie van LOES

Kerstontbijt inspiratie van LOES!

Wil jij je familieleden en andere tafelgenoten verrassen met een onwijs lekker ontbijtje tijdens het kerstontbijt? Met onze LOES inspiratie gaat het zeker wel goedkomen. Wij hebben onze huisgemaakte speltgranola gebruikt, biologische volle yoghurt, vers fruit en chia zaad!

Hoe maak je dit ontbijtje?

Gebruik een glazen schaaltje, zodat je leuk kunt spelen met de verschillende lagen die je gaat maken. Bedek de bodem van je schaaltje met 5 grote eetlepel scheppen van onze speltgranola. Snij daarna je fruit, zodat zodra je de yoghurt hebt ingeschonken, je de schaaltjes gelijk mooi kunt gaan opmaken. Anders trekt de yoghurt namelijk tussen de speltgranola en krijg je niet het mooie laagjes effect.

Snij het fruit wat jij lekker vindt in kleine stukjes. Wij hebben banaan en blauwe bessen gebruikt. Leg wat stukjes banaan in een rechte lijn onder elkaar. Strooi met een eetlepel wat chia zaad in een rechte lijn langs de banaan. Leg aan de andere kant van de banaan wat blauwe bessen met een beetje granola, snij op het laatste moment een plakje steranijs en leg die als laatste op de yoghurt.

TADAAAA… Wat denk jij? Ga jij dit heerlijke ontbijtje klaarmaken voor de kerst? Laat het ons weten!

Geef een antwoord

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.