Blog geschreven door Marlow&Eve over LOES

LOES – Healthy Local Food
Zoals jullie misschien al weten ben ik vaak te vinden in een leuk tentje om een hapje te eten of wat te drinken. Van ontbijt tot diner, ik houd ervan.
In Papendrecht zit sinds vorig jaar November de winkel LOES. De winkel met pure producten waar je even heerlijk kan genieten van gezonde gerechten/producten. En ik moet zeggen, ik ben een beetje kind aan huis geworden. Even een drankje doen op het terras of ik wip even naar binnen voor de heerlijke spelt koeken met cranberry’s. Als je die een keer op heb, ben je namelijk meteen verkocht.
dsc05745

LOES
LOES is een winkel in Papendrecht die gerund wordt door Louise Schalkwijk. De winkel is het mooie resultaat van een unieke samenwerking tussen vader en dochter. In de bakkerij in Bleskensgraaf wordt door vader al het vloergebakken desem brood met biologische ingrediënten gebakken en dit wordt dan met veel liefde en passie verkocht in de winkel in Papendrecht.

Brood is niet het enige wat er in de winkel wordt verkocht. Van heerlijke koeken, granola, taartjes tot aan leuke accessoires voor in huis. Ook verkopen ze producten uit de lokale omgeving.

dsc05776

Ontbijt & Lunch
Bij LOES kan je terecht om even lekker te ontbijten of te lunchen. Ook kan je er heerlijk genieten van een lekkere high tea. Echt een aanrader, al zeg ik het zelf.
Zelf moesten we (Marieke & Evelien) het ontbijt natuurlijk ook even checken. En we kunnen jullie vertellen dat het heerlijk is. Wij hebben gekozen voor het Tony Breakfast (Bio yoghurt met zelfgemaakte granola, vers fruit, honing en stukjes Tony Chocolonely).
dsc05807

De kaart bij LOES wordt regelmatig helemaal vernieuwd. Na een aantal maanden staan er weer heerlijke nieuwe gezonde gerechten op de kaart. Daarnaast wordt alles super mooi gepresenteerd en met veel aandacht en liefde opgediend. Ook is er altijd wel tijd voor een gezellig praatje.

LOES organiseert ook altijd erg leuke evenementen die plaats vinden in de winkel. Van Waffle Friday, LOES 1 Year party tot aan verschillende workshops. Daarnaast staat LOES ook op verschillende markten.
Als je op de hoogte wilt worden gehouden kun je je zelfs aanmelden op de maandelijkse nieuwsbrief. Daarin staat allemaal leuke informatie over LOES.
Alle informatie kan je verder vinden op de site van LOES


Hieronder nog een aantal sfeer impressie foto’s van de winkel. ????
dsc05786

dsc05787

dsc05770


dsc057991


dsc05804

dsc05756

Wat mij betreft is dit de aanrader als je een keer in Papendrecht bent. Het is echt een super leuke maar vooral gezellige plek om te ontbijten of te lunchen.
Neem eens een kijkje op http://marlowandeve.nl/ met wekelijks nieuw leesvoer, interessante stukjes en leuke tips!

Geef een antwoord

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.