Nieuw jaar, nieuwe kansen. Begin nú aan het boosten van je vitamines voor je lichaam. Niet alleen omdat je lichaam er enorm bij gebaat is, maar ook als extra bescherming en een boost voor je immuunsysteem. In deze rare tijden is het meer dan ooit te voren belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen. Zeker als we met zijn alle juist binnen moeten blijven, heeft je lichaam meer nodig om je afweersysteem op orde te houden. Vitamines, mineralen en vezels zijn daarin enorm belangrijk.

Met de LOES Vitamin Slow Juices geef je jouw lichaam  een extra vitamine boost. De slow juices zijn niet alleen goed voor je omdat ze vol zitten met vitamine houdende groenten en fruit, ze zijn ook nog eens enorm lekker. De sapjes bestaan allemaal uit een grote hoeveelheid en diversiteit aan groente en fruit. Hierin bespaar je jezelf ook nog eens enorm veel moeite in het verzamelen van alle ingrediënten. LET OP: de LOES Vitamin Slowjuices zijn een aanvulling op je dagelijkse vitamines en is dus géén maaltijdvervanger!

Slow Juicer Juices

De sapjes die je maakt met een slow juices zijn verreweg het lekkerst, het rijkste en het beste voor je om te drinken. Doordat een slow juicer groente en fruit op een langzame manier perst (zo’n 80 toeren per minuut) ontstaat er bijna geen warmte tijdens het persen. Hierdoor blijven alle waardevolle voedingsstoffen van de groenten en fruit behouden in het sap, zoals enzymen, vezels en dus vitaminen.

100% Gemak

Met de LOES Vitamin Slow Juices ben je verzekerd aan een enorme boost voor je lichaam door middel van extra vitaminen, mineralen en vezels ZONDER zelf al het verschillende groente en fruit aan te schaffen, te snijden, te persen, etc. Zo kies je dus niet alleen voor een goede boost voor je lichaam, maar houdt je ook je waardevolle tijd over voor andere belangrijke dingen op een dag!

Vitamine Boost

De slow juice sapjes zitten boordevol vitamines. Deze zijn in deze tijd meer dan ooit welkom als aanvulling voor je afweer- en immuunsysteem. Door de grote hoeveelheid en verscheidenheid in verschillend groente en fruit, krijg je ook nog eens veel verschillende vezels, mineralen en vitamines binnen welke je normaal gesproken altijd te weinig dagelijks binnen krijgt.

Green Vitamin Juice

De Green Vitamin Juice bevat:

Appel, Selderij, Komkommer, Spinazie, Limoen en Gember

Dit groene monster is een enorme vitamine booster. Selderij zit boordevol antioxidanten, elektrolyten en vitamines, zoals vitamine C en B. Dit allemaal met met heel weinig calorieën! Limoen, appel en gember geven de drank een heerlijke smaak en komkommer bevat veel vitamine C wat zorgt voor minder vatbaarheid voor verkoudheid! De spinazie geeft jouw vitamine A wat heel veel antioxidanten bevat. Daarnaast bevat het natuurlijk de benodigde ijzer, zink, jodium en selenium.

Pink Hippie Juice

De Pink Hippie Juice bevat:

Peer, Appel, Rode Bier, Paarse Wortel, Gember, Citroen

Dit prachtige sapje ziet er niet alleen mooi uit, hij is ook nog eens enorm goed voor je! De rode biet proef je niet, maar zit wel boordevol antioxidanten, verlaagt bloeddruk en cholesterol en bevat daarnaast magnesium, kalium, vezels en fosfor! De peer is er niet alleen voor de heerlijke smaak, hij zit ook vol met vitamine C. Deze vitamine zorgt voor een sterk immuunsysteem. We gebruiken hele rijpe peren. Alleen hele rijpe peren bevatten de meeste antioxidanten. Wel eens een paarse wortel gezien? Deze wortel bevat al het goede van de wortel en van alle paarse groente en fruit! Dat wil zeggen krachtige antioxidanten die ontstekingsremmend en heilzame eigenschappen bevatten!

Sunny Glow Juice

De Sunny Glow Juice bevat:

Wortel, Sinaasappel, Pastinaak, Citroen, Kurkuma, Gember

Deze mooie oranje topper is héérlijk fris! Een verrukkelijk sapje die je eigenlijk elke dag zou moeten drinken! Pastinaak is eigenlijk een lange gele wortel… Alleen deze lange gele wortel zit helemaal vol vitamine C en K. Daarnaast bevat het opvallend veel vitamine B11 en foliumzuur! De Sunny Glow Juice bevat tevens één van de lekkerste en belangrijkste kruiden die er is: kurkuma. Kurkuma werkt bloedverdunnend, voorkomt samenklontering van bloedplaatsjes en verlaagt de cholesterol. In oosterse landen gebruikt met kurkuma veel als natuurlijke pijnstiller! Sinaasappel, citroen en gember zijn er om dit drankje de ultieme smaak te geven!