Begin nú aan het boosten van je vitamines voor je lichaam. Niet alleen omdat je lichaam er enorm bij gebaat is, maar ook als extra bescherming en een boost voor je immuunsysteem. In deze rare tijden is het meer dan ooit te voren belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen. Zeker als we met zijn alle juist binnen moeten blijven, heeft je lichaam meer nodig om je afweersysteem op orde te houden. Vitamines, mineralen en vezels zijn daarin enorm belangrijk.

Met de LOES Vitamin Slow Juices geef je jouw lichaam  een extra vitamine boost. De slow juices zijn niet alleen goed voor je omdat ze vol zitten met vitamine houdende groenten en fruit, ze zijn ook nog eens enorm lekker. De sapjes bestaan allemaal uit een grote hoeveelheid en diversiteit aan groente en fruit. Hierin bespaar je jezelf ook nog eens enorm veel moeite in het verzamelen van alle ingrediënten. LET OP: de LOES Vitamin Slowjuices zijn een aanvulling op je dagelijkse vitamines en is dus géén maaltijdvervanger!

Slow Juicer Juices

De sapjes die je maakt met een slow juices zijn verreweg het lekkerst, het rijkste en het beste voor je om te drinken. Doordat een slow juicer groente en fruit op een langzame manier perst (zo’n 80 toeren per minuut) ontstaat er bijna geen warmte tijdens het persen. Hierdoor blijven alle waardevolle voedingsstoffen van de groenten en fruit behouden in het sap, zoals enzymen, vezels en dus vitaminen.

100% Gemak

Met de LOES Vitamin Slow Juices ben je verzekerd aan een enorme boost voor je lichaam door middel van extra vitaminen, mineralen en vezels ZONDER zelf al het verschillende groente en fruit aan te schaffen, te snijden, te persen, etc. Zo kies je dus niet alleen voor een goede boost voor je lichaam, maar houdt je ook je waardevolle tijd over voor andere belangrijke dingen op een dag!

Vitamine Boost

De slow juice sapjes zitten boordevol vitamines. Deze zijn in deze tijd meer dan ooit welkom als aanvulling voor je afweer- en immuunsysteem. Door de grote hoeveelheid en verscheidenheid in verschillend groente en fruit, krijg je ook nog eens veel verschillende vezels, mineralen en vitamines binnen welke je normaal gesproken altijd te weinig dagelijks binnen krijgt.

Sweet Green Juice

De Green Vitamin Juice bevat:

Peer, Komkommer, Kiwi, Groene Appel, Munt en Citroen

Dit groene monster is een enorme vitamine booster én mega lekker! Het bevat ook in één glas gelijk jouw dagelijkse hoeveelheid fruit. Het is een fris zoete juice wat heerlijk is op zomerse dagen. Wist jij dat peren vol zitten met vezels en dit enorm helpt tegen stress? Daarnaast bevat komkommer veel vitamine K. Deze vitamine is bijvoorbeeld goed voor je bloedsomloop en houden je botten sterk. De meest verrassende topper in deze heerlijke juice is misschien wel de kiwi. In één kiwi zitten maar liefst 16 verschillende mineralen en vitamines verstopt. Zo is dit vitamine bommetje super goed voor je huid, voorkomt hartziekten en houdt je lekker slank! 

Sunny Glow Juice

De Sunny Glow Juice bevat:

Wortel, Sinaasappel, Ananas, Citroen en Gember

Dit prachtige sapje ziet er niet alleen mooi uit, hij is ook nog eens enorm goed voor je! Het is een verrassende combinatie; wortel en ananas, maar deze twee toppers gaan echt héérlijk samen. Beide lekker zoet en in combinatie met de sap van sinaasappels is het een heerlijk zomerse juice. De wortel is, net als bijna alle oranje fruit en groente, heel goed voor je ogen. Dit komt omdat het naast alle vitamine b, ook een hoog gehalte van vitamine A bevat. En deze vitamine zorgt ervoor dat jouw ogen alles scherp blijven zien! Niet alleen de wortel is een belangrijke vitamine booster in deze juice, ook de ananas is naast dat het een heerlijke zomerfruit is, heel rijk aan goede stoffen. Het bevat een heleboel vitamine C. Deze vitamine zorgt voor een goed immuunsysteem en helpt bijvoorbeeld bij het sneller genezen van wondjes!