Puur, heerlijk en eerlijk. Dat zijn de kernwaarden van LOES en dus ook van het Bakery Café. Alles wat we serveren is van de beste kwaliteit en zonder rommel. Een betere wereld begint immers met goed eten! Zo is de smaak optimaal en kun je echt genieten van wat je eet. We hebben ieder seizoen een nieuwe menukaart, zodat de sandwiches, salades en taartjes meegaan met de ingrediënten die horen bij dat seizoen. 

Je zit in een heerlijke sfeer waar je liever dan ook wat langer wilt blijven. Geen enkel probleem. Wees welkom zo lang je wilt. Zo heb jij even dat heerlijke gesprek met een vriendin die je al heel lang niet hebt gezien, of heb je kunnen genieten van héél veel LOES lekkers! 

Bovenop de kernwaarden puur, heerlijk en eerlijk is er recent één bijgekomen; Onvoorwaardelijk. LOES is een plek voor IEDEREEN. Daarin maken we op geen enkel punt onderscheid tussen jou of een ander. Wees gewoon welkom!

 

loes LUNCH

De lekkerste en mooiste sandwiches serveren we van dinsdag tot en met zaterdag op jouw tafeltje! Een menukaart die meegaat met het seizoen en je iedere keer weer verrast. Van ieder bord MOET je een foto maken omdat ‘ie zo prachtig is en je MOET morgen eigenlijk nog een keer omdat het zo lekker was!

LOes high tea 

Uitgebreid genieten met vrienden, familie of een collega? Onze bekende en unieke high tea serveren we direct na de lunch vanaf 14:00 uur in ons Bakery Café. Een unieke high tea met zowel zoete als hartige hapjes en onbeperkt thee van onze theekaart. De high tea kunnen we zo maken dat hij ook gluten-, lactose- en nootvrij kan!

loes @ work

Een gezellige bedrijfslunch, vergadering met hapjes of een vrijdagmiddag borrel? Samen kunnen we een heerlijk menu of proeverij samenstellen welke helemaal past bij uw bedrijf en de wensen van uw personeel. Je kan het in onze winkel afhalen of we kunnen in overleg alles bezorgen op locatie! Check hier de menukaart!

LOES MENUKAART

reserveren? niet nodig!

Omdat we iedereen de kans willen geven een tafeltje te bemachtigen bij LOES werken we zonder vooraf reserveren! Een plekje kunnen daarom inderdaad niet garanderen, maar als je op vroeg (of juist later in de middag) komt, hebben we vaak wel plek! Uiteraard maken we een uitzondering  als u met een gezelschap van minimaal 4 personen komt. Daar hebben we namelijk minimaal twee tafels naast elkaar voor nodig, dus dat is wel handig als we dat van te voren regelen!

En de high tea dan?

Ja, uiteraard is deze WEL op vooraf reserveren. Minimaal een dag van te voren! Omdat we hier het een en ander van moeten voorbereiden is het wel fijn als we dat dan van te voren weten! Om iedereen lang genoeg van zijn of haar lunch te kunnen laten genieten, serveren we de high tea vanaf 14:00 uur!