Bakkerij LOES in Papendrecht

[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Bakkerij LOES in Papendrecht

Sinds november 2015 staat LOES klaar als bakkerij in Papendrecht met desembrood als specialiteit. We werken altijd met biologische en natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen en gist. Verantwoord genieten van gezonde, maar vooral lekkere producten staat bij ons centraal!

Traditioneel bakken

LOES is al tijden een waar familiebedrijf dat al jarenlang een groot assortiment aan desembroden, koeken, taarten en andere lekkernijen aanbiedt; allemaal uit eigen bakkerij. Alle producten bakken we op traditionele wijze. Zo komt er geen ingevet blik aan te pas en vormt het brood zichzelf. Ook de koeken, crackers, granola en taarten worden met de hand gemaakt. Daarnaast vind je bij ons exclusief verschillende producten uit de lokale omgeving.

Biologische ingrediënten

We hechten enorm veel waarde aan de herkomst van de ingrediënten. Om die reden maken we zoveel mogelijk gebruik van biologische en lokale ingrediënten. Op deze manier voorkomen we dat er allerlei chemische resten van bestrijdingsmiddelen in je lijf komen en weten we waar het vandaan komt. Bovendien komt dit vooral de smaak ten goede.

Verantwoorde producten

Het openen van LOES is een bewuste keuze geweest. Er is namelijk een groeiende vraag naar verantwoorde producten bij de consument. Dit is terug te zien in de groeiende verkoop van biologische en verantwoorde artikelen in de supermarkt, maar eveneens bij de speciaalzaken. Wij hopen ons brood, dat volledig van (zuur)desem is gemaakt, dichter bij de Papendrechters te brengen. Daarnaast willen we de consument er beter bewust van maken wat er tegenwoordig met ons eten in de voedselindustrie gebeurt. Hierover geven we regelmatig workshops en adviseren wij u graag in de winkel!

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Bestellen doe je bij ons in de desembakkerij of online in onze webshop. Je vindt onze bakkerij aan de Oude Veer 30 in Papendrecht.

[/spb_text_block] [/spb_row]