Babyshower bij LOES Papendrecht

Babyshower bij LOES Papendrecht

Het organiseren van een babyshower is één van de leukste dingen die je kan doen voor je zwangere vriendin. Een babyshower bij LOES Papendrecht is ondertussen enorm populair geworden. Steeds vaker krijgen wij de vraag om onze high tea te serveren voor een babyshower. Ondertussen is LOES Papendrecht dé plek in Papendrecht om je babyshower te organiseren.

Wanneer u bij LOES Papendrecht een babyshower reserveert zorgen wij ervoor dat uw tafel gezellig is aangekleed met o.a. tafellopers, ballonnen, servetten, slingers, onze eigen “LOES Babyshower invulkaarten” en een uniek welkomstdrankje. We serveren een combinatie van zoete en hartige hapjes. Je kunt denken aan scones met clotted cream en jam, diverse sandwiches, taartjes, SUE bites, bio-yoghurtje met huisgemaakte granola en vers fruit en uiteraard onbeperkt thee naar keuze!

De high tea bij LOES Papendrecht staat bekend om de unieke manier van serveren en de combinatie van heerlijke smaken, maar dan op een verantwoorde manier. Verantwoord genieten is daarom ook de slogan van LOES Papendrecht. De high tea is nagenoeg suikervrij, maar kan ook volledig gluten-, lactose- en nootvrij geserveerd worden. Alle hapjes kunnen zodanig worden aangepast dat wij rekening kunnen houden met alle allergieën, intoleranties en dieetwensen.

Samenvattend krijgt u bij de babyshower bij LOES Papendrecht:

  • Een compleet versierde tafel in het roze, blauw of een combinatie van roze en blauw
  • Een uniek welkomstdrankje
  • LOES Babyshower invulkaarten
  • De LOES High Tea

Het complete arrangement kost inclusief dit alles 27,50 euro per persoon. Een babyshower serveren wij vanaf 14:00 uur. Indien een andere tijd gewenst is, kunnen we altijd kijken of dit mogelijk is op de voor jullie gewenste datum.