VACATURE 1

Wij zijn opzoek naar dé keukenheld!

Minimaal 2 dagen, waarvan 1 weekend dag

Zie jij jezelf al onze heerlijke ontbijtjes in elkaar flansen, wordt jij een actieve stuiterbal van een rij bonnen aan je bonprinter, ga jij ‘aan’ staan van het bedenken van nieuwe ontbijt&lunch gerechtjes voor op ons nieuwe LOESMENU?

We zijn altijd opzoek naar de juiste balans met unieke smaken, mensen blijven verrassen met smaken. Wat al begint bij het desembrood waar je gebruik van wilt maken, want we kunnen zoveel unieks bakken in onze eigen bakkerij Ottoland. Je werkt met onze ideeën en zodra onze ‘creatiestijlen’ met elkaar matchen krijg je je eigen vrijheid om mega lekkere toffe gerechtjes te creëren die op ons menu komen.

Onze visie: ‘Die gezonde twist aan dat wat mensen kennen, maar zó lekker dat je het bij wijze van morgen weer wilt eten’. Voor minder gaan we niet!

Waar we op selecteren?

-Een positieve kijk

-Open persoonlijkheid

-Ervaring met het werken in drukte. Er hangt gerust een hele rij bonnen met allemaal lekkere ontbijtjes en lunchgerechtjes die je mag gaan maken. Dat kan best pittig zijn.

-Interesse in alles in de horeca, want het kan net zo goed zijn dat je in drukte wel eens wat borden naar tafel moet brengen.

-Interesse in foodtrends en wat wij daar op een andere creatieve manier mee kunnen

-Flexibel, want je functie zal niet alleen in de loesbar zijn om alles te maken. We draaien LOES met z’n allen, dus ben je nodig in de winkel of om die smoothie even te maken, dan is dat ook wat je mag gaan doen.

-De georganiseerde chaos van de horeca is iets waar ook jouw hart sneller van gaat kloppen!

Enthousiast geworden? Daar worden we blij van!

-Stuur je sollicitatie op naar info@puurloes.nl

-Vertel welke dagen je beschikbaar bent en Louise neemt contact met je op om je persoonlijk te ontmoeten! We kijken er naar uit je te mogen ontmoeten.

VACATURE 2

Wij zijn opzoek naar spoelkeuken medewerkers!

Minimaal 1 dag, het liefst meer.

Ben jij een leuke, hardwerkende meid/jongeman en ben je minimaal 14 jaar? Dan zoeken we jou! Voor 1, 2 of gelijk 3 dagen in de week zoeken we toppers die ons team komen versterken in de spoelkeuken! 

Je komt te werken in een mega gezellig team, doet ervaring op in de horeca en er zijn eventuele doorgroeimogelijkheden als dat voor beide kanten passend is!

Interesse? Mail dan naar info@puurloes.nl met je motivatie waarom jij onze nieuwe topper moet zijn én je beschikbaarheid!

VACATURE 3

Wij zijn opzoek naar jou!

Minimaal 2 dagen, dinsdag, woensdag, donderdag en/of vrijdag!

Ben jij een leuke en hardwerkende dame of heer en heb jij passie voor gastvrijheid? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor minimaal 2 dagen in de week zijn we op zoek naar jou als je houdt van mensen en hen boven verwachting wilt voorzien van hun wensen! Daarnaast ben je een aanpakker en houdt je van drukte, hard werken én gezelligheid! 

Wat bieden we jou? Een mega gezellig team, de leukste gasten en klanten, werken met de mooiste producten en je brengt jouw gastvrijheid naar een next level!

Interesse? Mail dan naar info@puurloes.nl met je CV en een motivatie waarom jij onze nieuwe topper moet zijn!