Ontbijt

Ontbijten bij LOES Papendrecht

Lieve gasten,

Wat zijn we blij dat we u weer mogen gaan ontvangen vanaf 1 juni in ons Bakery Cafe of ons heerlijke terras. Het is wel van groot belang dat we ons aan de richtlijnen van het RIVM houden.

Daarom vragen wij u het volgende:

– Reserveren kan uitsluitend voor maximaal 2 personen, tenzij u uit hetzelfde huishouden komt. Als tweetal mag u aan hetzelfde tafeltje zitten binnen anderhalve meter. Reserveert u voor meer dan 2 personen dan gaan wij ervan uit dat jullie uit hetzelfde huishouden komen.

– U kunt reserveren voor het terras en voor het Bakery Cafe. Let op! Het reserveren voor binnen is verplicht. U kunt bij opmerkingen vermelden dat u komt voor het terras. Reserveringen kunnen ook aan de deur gemaakt worden!

– Bij binnenkomst worden u enkele vragen gesteld die verplicht zijn vanuit het RIVM, we vertrouwen erop dat deze naar waarheid worden beantwoord. Uiteraard vragen we gasten met gezondheidsklachten en groepen vanaf 3 personen die niet uit hetzelfde huishouden komen, het bezoek voorlopig uit te stellen aan LOES.

Ontbijten buiten de deur wordt steeds meer ontdekt en is zo super leuk! Bij LOES staan we vanaf het moment dat we open zijn heerlijke wafels te bakken, Bakkersontbijtjes klaar te maken, Acai Bowls te versieren en verse sapjes te persen!

In het weekend is het verstandig om te reserveren voor het ontbijt, andere dagen kan iedereen gewoon lekker binnen komen lopen!

Reserveren?

Reserveren kan telefonisch via 078 647 57 63. We kunnen dan direct kijken of we de reservering kunnen plaatsen!

Online kan er een reserveringsaanvraag gedaan worden via onderstaand formulier. We zullen vervolgens zo snel mogelijk de reservering bevestigen of nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Ben je met meer dan 10 personen? Stuur een e-mail naar info@puurloes.nl of bel even, dan kijken of dit lukt!

Tot ziens bij LOES Papendrecht!

Reserveer uw ontbijt, lunch of high tea
Contact Gegevens