Over LOES

Dochter en vader…

LOES is het resultaat van de unieke samenwerking tussen vader en dochter. In zijn bakkerij in Bleskensgraaf, Molenwaard bakt Peter Schalkwijk vloergebakken desembrood met biologische ingrediënten. Louise Schalkwijk runt LOES in Papendrecht hier verkoopt ze het desembrood, heerlijke koeken, gezonde granola en meer. Kom eens iets lekkers proberen!  

Hoe is LOES ontstaan?

Eigenlijk is dit zo gegroeid. Peter heeft al jarenlang ervaring in verschillende bakkerijen. In november 2014 begon hij samen met dochter Louise Desembakkerij Schalkwijk met daarbij een klein winkeltje. Louise ging op zoek naar gezonde en lekkere producten die bij hun heerlijke brood passen, zoals sappen, jams, olijfolie, thee etc.

Ze ontdekten zoveel mooie producten uit de omgeving, dat het begon te kriebelen om daar meer mee te doen. Zo kwam het idee om in hun eigen woonplaats, Papendrecht bekendheid te geven.  Toen gevraagd werd of zij zich wilden vestigen op het Oude Veer was de cirkel helemaal rond. Die uitdaging zijn zij met ontzettend veel plezier aangegaan!

 

Met passie en kennis

Samen doen Peter en Louise elk dag hun best om klanten blij te maken en te laten genieten van hun zelfgebakken desembrood en gezonde producten uit de omgeving. Peter in de bakkerij en Louise in de winkel. Dat doen ze met veel enthousiasme en kennis over hun producten. Heeft u vragen over een product? We vertellen u er graag meer over in de winkel!

 

LOES in het kort

1

DUURZAAM

We vinden het belangrijk om zuinig met de wereld om te gaan. Vervuilen is dus iets wat wij niet willen doen. Daarom gebruiken we biologische ingrediënten, letten we op onze verpakkingen, wordt ons brood verpakt in papier en hebben we katoenen broodzakken waar gesneden brood in bewaard kan worden. Doe jij ook mee?

2

EERLIJK

Bij LOES bestaat een speltbrood ook echt voor 100% uit spelt. We zijn eerlijk over de herkomst van onze producten en de ingrediënten. Zo voldoen onze producten precies aan jouw verwachtingen en kun jij zorgeloos genieten.

 

3

LOKAAL

In onze eigen lokale omgeving zijn veel gezonde producten te vinden. Wij gaan voor u op zoek naar de producten die de moeite waard zijn. Die vindt u in onze winkel. Zo hoeft u niet de hele polder door te crossen, maar kunt u op één plek terecht voor een uitgebreid aanbod.

 

 

Onze nieuwste producten!

[spb_products asset_type=”latest-products” category=”0″ products=”0″ display_type=”standard” display_layout=”standard” multi_masonry=”no” carousel=”no” fullwidth=”no” columns=”5″ item_count=”5″ order=”DESC” button_enabled=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]