Jaren lang hebben we ons ontwikkeld om de allerlekkerste, mooiste en beste sandwiches te serveren. Helaas kan dat voorlopig niet, omdat de horeca alleen toegankelijk is achter de deur van een coronatoegangsbewijs. 

Hierdoor hebben we een prachtig menu ontwikkeld speciaal bedoeld om te genieten van onze creaties, maar dan thuis of op het werk. En speciaal voor het werk hebben bieden wij op maat samengestelde lunches, borrelpakketten of proeverijen aan. Benieuwd wat de mogelijkheden hiervoor zijn? Mail, bel of komt gerust langs en dan kunnen we samen kijken op welke manier wij voor jouw bedrijf een verwennerij neer kunnen zetten!

loes sandwiches to go

De lekkerste sandwiches bieden we aan via ons “to go” menu. Ieder seizoen verandert deze en zo gaat het mee met de groenten en fruit die op dat moment groeien. 

LOes high tea to go

Uitgebreid genieten met vrienden, familie of een collega? Onze bekende en unieke high tea hebben we in een meeneem jasje gestoken. Zo kun je thuis of op het werk genieten van een uitgebreide high tea met zowel zoete als hartige lekkernijen!

loes @ work

Een gezellige bedrijfslunch, vergadering met hapjes of een vrijdagmiddag borrel? Samen kunnen we een heerlijk menu of proeverij samenstellen welke helemaal past bij uw bedrijf en de wensen van uw personeel.