High Tea bij LOES Papendrecht

High tea bij LOES Papendrecht

Op de sfeervolle dijk in Papendrecht vindt je LOES met haar unieke LOES High Tea. Net een tikkeltje anders dan normaal en zo onwijs gezellig. Je krijgt een combinatie van zoete en hartige hapjes geserveerd op een groot dienblad, van scones tot taartjes, quiche tot smoothies, sandwiches tot bites met uiteraard onbeperkt thee naar keuze!

NEW- LOES Summer High Tea 

Is het heerlijk warm weer en heb je zin in iets verfrissends? Ga dan voor onze Summer High Tea! In de warmere maanden is thee misschien niet datgene waarop je echt zit te wachten. Daarom wordt de thee bij deze variant van de High Tea vervangen door onze verfrissende huisgemaakte milkshakes, homemade ice tea’s en iced coffee’s.

Vergeet ook niet voor deze variant te reserveren. Geef in de opmerkingen aan dat je voor de LOES Summer High Tea komt en het komt helemaal in orde!

Grote groep? 

Wil je gezellig met een groep boven de 10 personen komen? Stuur een e-mailtje naar info@puurloes.nl dan bespreken we de mogelijkheden!

De LOES (Summer) High Tea kost €23,50 per persoon!

Let op! Je reservering staat pas vast zodra je van ons de bevestiging via de e-mail hebt ontvangen. Houd er rekening mee dat het niet altijd mogelijk is om rekening te houden met een voorkeursplaats!

 

Reserveer uw ontbijt, lunch of high tea
Contact Gegevens