High Tea bij LOES Papendrecht

High tea bij LOES Papendrecht

Lieve gasten,

Wat zijn we blij dat we u weer mogen gaan ontvangen vanaf 1 juni in ons Bakery Cafe of ons heerlijke terras. Het is wel van groot belang dat we ons aan de richtlijnen van het RIVM houden.

Daarom vragen wij u het volgende:

– Reserveren kan uitsluitend voor maximaal 2 personen, tenzij u uit hetzelfde huishouden komt. Als tweetal mag u aan hetzelfde tafeltje zitten binnen anderhalve meter. Reserveert u voor meer dan 2 personen dan gaan wij ervan uit dat jullie uit hetzelfde huishouden komen.

– U kunt reserveren voor het terras en voor het Bakery Cafe. Let op! Het reserveren voor binnen is verplicht. U kunt bij opmerkingen vermelden dat u komt voor het terras.

– Bij binnenkomst worden u enkele vragen gesteld die verplicht zijn vanuit het RIVM, we vertrouwen erop dat deze naar waarheid worden beantwoord. Uiteraard vragen we gasten met gezondheidsklachten en groepen vanaf 3 personen die niet uit hetzelfde huishouden komen, het bezoek voorlopig uit te stellen aan LOES.

LOES High Tea

Op de sfeervolle dijk in Papendrecht vindt je LOES met haar unieke LOES High Tea. Net een tikkeltje anders dan normaal en zo onwijs gezellig. Je krijgt een combinatie van zoete en hartige hapjes geserveerd op een groot dienblad, van scones tot taartjes, quiche tot smoothies, sandwiches tot bites met uiteraard onbeperkt thee naar keuze!

De LOES High Tea kost €23,50 per persoon!

Let op! Je reservering staat pas vast zodra je van ons de bevestiging via de e-mail hebt ontvangen. Houd er rekening mee dat het niet altijd mogelijk is om rekening te houden met een voorkeursplaats! De high tea serveren wij vanaf 14.00 uur!

Reserveer uw ontbijt, lunch of high tea
Contact Gegevens