Op de sfeervolle dijk in Papendrecht vindt je LOES met haar unieke LOES High Tea. Net een tikkeltje anders dan normaal en zo onwijs gezellig. Je krijgt heerlijke scones met clotted cream en een homemade curd, verschillend zoet en hartig lekkers, mega lekkere taartjes en unieke broodspecials. Allemaal met liefde gemaakt in onze eigen Desembakkerij én taartenbakkerij!

De LOES High Tea kost €24,75 per persoon!

Baybyshower te vieren? Ook dat kan bij LOES. Je kunt de high tea uiteraard reserveren voor jullie babyshower, maar we kunnen het ook nét even wat specialer maken. Met ons babyshower arrangement bieden we je onze high tea in combinatie met versiering van de tafel in de kleuren van het geslacht van de baby, een welkomsdrankje om te proosten op de “mama to be” en onze eigen babyshower invulkaarten voor een blijvende herinnering aan de babyshower! Dit alles voor 27,50 per persoon! Meer weten? Mail of bel ons gerust! Reserveren? Vul onderstaand formulier in en geef in de opmerkingen aan dat het een babyshower betreft en geef gelijk aan of het een jongetje of een meisje wordt (of als dit onbekend is kan dat uiteraard ook!).

Let op! Je reservering staat pas vast zodra je van ons de bevestiging via de e-mail hebt ontvangen. Houd er rekening mee dat het niet altijd mogelijk is om rekening te houden met een voorkeursplaats! De high tea serveren wij vanaf 14.00 uur!

 

Reserveer hier jouw high tea moment:
Contact Gegevens