VOL!! Workshop Handlettering 17 maart LOES Papendrecht

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
17/03/2017
19:00 - 22:00

Locatie
LOES

Omschrijving

Workshop Handlettering bij LOES!

Eens even een heel ander super leuke workshop bij LOES! We hopen jullie samen met Elvira van De Stadsfabriek uit Dordrecht om een leuke manier te kunnen inspireren.

Wil jij ook ontdekken hoe je verschillende handschriften kunt maken? Dan krijg je tijdens deze workshop daar zeker alle handvaten voor!

Wie is Elvira Oomens oftewel De Stadsfabriek?
De getalenteerde Elvira Oomens is het hart achter De Stadsfabriek. Naast haar werk als grafisch ontwerpster in de modebranche illustreert Elvira er op los. Ze maakt huisstijlen, logo’s en ander grafisch werk voor verschillende magazines en merken.

Informatie over de workshop 17 maart:
De workshop bestaat uit het oefenen van verschillende lettertypes en jouw favoriete quote of tekst uitwerken op papierkarton en/of ansichtkaart uitwerken. Eerst gaan we oefenen en daarna steeds meer uitbreiden, zodat het één mooi geheel wordt.

Wil je thuis ook jouw eigen handlettering art kunnen maken? Na de workshop ben je hier zeker toe in staat. Ook krijg je een flinke dosis inspiratie, verschillende voorbeelden van lettertypes, je eigen ontworpen handlettering print en mocht

Tijdens deze workshop leer je:
•Verschillende lettertypes maken
•Schetsen met verschillende materialen, zoals potloden om te ontdekken wat werkt en wat niet
•Hoe je de opmaak van de tekst zo mooi mogelijk op papier krijgt

Tijdens de workshop zorgt LOES voor lekkere hapjes en drankjes!

Waar: LOES, Oude Veer 30, 3353 GS
Wanneer: Vrijdag 17 maart 2017
Hoelaat: vanaf 19:00 uur tot +/- 22:00 uur
Kosten? € 45 p. p. (dit is inclusief alle materialen, hapjes en drankjes)

Hoe kun je meedoen?
Je kunt aan deze workshop meedoen door een e-mailtje te sturen naar info@puurloes.nl of te bellen naar 078 6475763. Ook is het mogelijk om bij ons in de winkel jezelf in te schrijven. Na aanmelding versturen wij een e-mail met het verzoek om vóór de workshop de betaling te doen. Deelnemen is alleen mogelijk als de betaling van te voren is voldaan.

Voorwaarden:
De workshop gaat door vanaf 5 personen.
Omdat er van te voren kosten door LOES en Elvira worden gemaakt om de workshop voor te bereiden, gelden de volgende regelingen bij afmelding:
Bij afmelding van meer dan 14 dagen voor aanvang van de workshop, zal 75% van het workshopbedrag gerestitueerd worden.
Bij afmelding binnen 14 tot 7 dagen voor aanvang van de workshop, zal 50% hiervan gerestitueerd worden.
Bij afmelding 7 tot 2 dagen van tevoren wordt er 25% van het workshop-bedrag gerestitueerd.
Bij afmelding binnen 48 uur voor het starten van de workshop, of het niet verschijnen op de workshop zelf, kan er geen deelname geld gerestitueerd worden.
Mocht de workshop om welke reden dan ook van onze kant niet doorgaan dan worden de kosten die in rekening zijn gebracht 100% aan je teruggestort.

 

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.

Een reactie op “VOL!! Workshop Handlettering 17 maart LOES Papendrecht

Geef een antwoord

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.