Workshop ‘Voor altijd vakantie in je hoofd’

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
26/10/2016
19:30 - 21:30

Locatie
LOES

Omschrijving

In 6 praktische stappen stoppen met al het “MOETEN” en meer rust en energie gaan ervaren.

Bij LOES zorgen we met onze producten voor gezonde voeding van het lichaam. Wil jij je helemaal vitaal voelen dan heb je ook goede voeding voor je geest nodig. Je kunt jezelf nog zo goed voorzien van gezonde voeding, als jouw hoofd altijd druk, onrustig of zelfs gestrest is, krijg je niet de energie en vreugde in je leven waar je zo naar verlangt.

Daarom organiseert LOES! samen met Carolijn Roelofs van Coachable (www.coachable.nl) een inspirerende praktische workshop om meer rust in je hoofd en leven te krijgen. Tijdens de 2 uur durende workshop van Carolijn serveert LOES. een heerlijke gezonde proeverij uit haar winkel.

Carolijn helpt mannen en vrouwen met een druk leven, vol werk, gezin, zorgtaken en sociale activiteiten om op tijd stil te staan en te stoppen met gedachteloos doorrennen. Zij coacht deze actieve personen in het minder kritisch en hard voor zich zelf te zijn en daarmee voorkomt zij dat zij overspannen of gestrest worden. Carolijn weet uit ervaring dat goede vrienden met jezelf zijn, het leven veel leuker maakt. Niet alleen voor jezelf maar zeker ook voor de mensen in je omgeving.

Informatie over de inhoud van de workshop van 26 oktober 2016:

Ken jij dat gevoel van “Ik moet nog zo veel…” van jezelf of omdat je denkt dat anderen dat van jou verwachten?

Of denk jij regelmatig als je uitgeput op de bank ploft “Is dit het nou”?

Heb jij ook een lange “to do” lijst en komt er geen eind aan omdat je hem net zo snel weer vol stopt?

Zou jij het liefst af en toe op een onbewoond eiland willen zitten waar je niet zo veel hoeft te doen?

Lees dan vooral nog even verder…….

Is het je wel eens opgevallen hoe vaak jij moeten zegt op een dag? Waarschijnlijk heb je het niet eens in de gaten omdat het een gewoonte is om het woord te gebruiken. Zelfs van dingen die je graag wil, zeg je vaak “ik moet”. Let er maar eens op hoe veel mensen dat ook doen.

Teveel moeten is gekoppeld aan een verplichting, terwijl willen hoort bij iets wat je uit vrije wil doet. Als je echt iets moet, zit er druk of dwang achter. Als je iets wil, heb je met energie te maken.

In deze workshop leert Carolijn je op praktische wijze om los te komen van al het moeten in je leven en veel meer te gaan kiezen voor zaken die jij graag wilt en waar je energie van krijgt. En dat geeft je dus vrijheid en vakantie in je hoofd.

De workshop zorgt er voor dat:

 • Het moeten vervangen wordt door willen in je denken en taalgebruik.
 • Jij je bewust wordt van de dingen die je vindt of denkt dat je moet en of die gedachte wel klopt.
 • Je keuzes gaat maken die je energie geven.
 • Er vakantie gevierd wordt in je hoofd.
 • Jij goede vrienden wordt met jezelf in plaats van een strenge criticus die altijd harder door moet rennen.
 • Jij aan het stuur staat van je leven en je minder geleefd of overspoeld voelt door je omgeving.

Vrienden worden met jezelf is niet egoïstisch. Het is namelijk ook voor je omgeving fijner als jij tevreden, blij en energiek bent en je niet te veel dingen doet die je eigenlijk niet wilt doen.

Wat krijg je die avond allemaal:

 • 2 uur praktisch aan de slag met een professioneel coach. Niks zweverigs of vaag maar aan de slag met oefeningen die je voor jezelf maakt met pen en papier in jouw persoonlijke werkboekje. Daarbij vergeten we niet te lachen om hoe we ons zelf echt ook wel eens voor de gek kunnen houden.
 • Een proeverij van gezond eten en drinken van LOES.
 • Toegang tot het gratis E-boek “Voor altijd vakantie in je hoofd” met nog wat extra oefeningen voor thuis.
 • Werkmateriaal.
 • Goodiebag met lekkere en interessante items van zowel LOES als Coachable.

 

Waar: LOES, Oude Veer 30, 3353 GS Papendrecht

Wanneer: woensdag 26 oktober 2016

Hoe laat: van 19.30 tot 21.30 uur

Beschikbare plaatsen: minimaal 5 en maximaal 20.

Kosten: € 25,00 p.p. (dat is inclusief complete verzorging)

 

Hoe kun je mee doen?

Je kunt aan deze workshop meedoen door onderstaand inschrijf formulier in te vullen. Ook is het mogelijk om bij ons in de winkel jezelf in te schrijven bij de kassa. Na aanmelding versturen wij een e-mail met het verzoek om vóór de workshop de betaling te doen. Deelnemen is alleen mogelijk als de betaling van te voren is voldaan. Voorwaarden: De workshop gaat door vanaf 5 personen. Omdat er van te voren kosten door LOES en Carolijn worden gemaakt om de workshop voor te bereiden, gelden de volgende regelingen bij afmelding: Bij afmelding van meer dan 7 dagen voor aanvang van de workshop, zal 75% van het workshopbedrag gerestitueerd worden. Bij afmelding binnen 7 tot 2 dagen voor aanvang van de workshop, zal 50% hiervan gerestitueerd worden. Bij afmelding binnen 48 uur voor het starten van de workshop, of het niet verschijnen op de workshop zelf, kan er geen deelname geld gerestitueerd worden. Mocht de workshop om welke reden dan ook van onze kant niet doorgaan dan worden de kosten die in rekening zijn gebracht 100% aan je teruggestort.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.

Geef een antwoord

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.