Vakantie in je hoofd: Weg met die kritische stemmen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
15/11/2017
09:30 - 11:30

Locatie
LOES

Omschrijving

Workshop: Vakantie in je hoofd: Weg met die kritische stemmen

Bij LOES zorgen we met onze producten voor gezonde voeding van het lichaam. Wil jij je helemaal vitaal voelen dan heb je ook goede voeding voor je geest nodig. Je kunt jezelf nog zo goed voorzien van gezonde voeding, als jouw hoofd altijd druk, onrustig of zelfs gestrest is, krijg je niet de energie en vreugde in je leven waar je zo naar verlangt.

Daarom organiseert LOES! samen met Carolijn Roelofs van Coachable (www.coachable.nl) iedere eerste woensdag van de maand de “vakantie in je hoofd” workshops.

Elke maand een inspirerende praktische workshop om meer rust in je hoofd en leven te krijgen. Iedere maand een ander thema wat bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Denk aan thema’s als:

 • Hoe ontsla ik mijn innerlijke criticus.
 • Perfectionisme is zinloos.
 • Stop met pleasen.
 • Druk zijn is pure gemakzucht.
 • Koester je kwaliteiten en valkuilen.

De workshops zijn ieder afzonderlijk heel waardevol en kunnen los gevolgd worden. Ze vullen elkaar wel allemaal aan en maken samen dat je een boost geeft aan jouw “Vakantie in je hoofd” gevoel.

Iedere workshop duurt van 09.30 – 11.30 uur en je gaat met praktische handvatten terug naar huis. Er is maximaal plaats voor 12 personen zodat er voldoende aandacht is voor iedereen en we een comfortabele sfeer kunnen realiseren.

De kosten zijn € 35,00 per persoon.

 

Daarvoor krijg je 2 uur coaching.

2 drankjes naar keuze.

Werkmateriaal.

Carolijn is professioneel coach en helpt mannen en vrouwen met een druk leven, werk, gezin, zorgtaken en sociale activiteiten om op tijd stil te staan en te stoppen met gedachteloos doorrennen. Zij coacht deze actieve personen in het minder kritisch en hard voor zich zelf zijn. Daarmee helpt Carolijn overspannenheid en burn out voorkomen. Carolijn weet uit ervaring dat goede vrienden met jezelf zijn, het leven veel leuker maakt. Niet alleen voor jezelf maar zeker ook voor de mensen in je omgeving. Wil je meer weten over Carolijn en haar bedrijf kijk dan hier www.coachable.nl.

De eerste workshop vindt plaats op woensdag 1 november 2017 met het thema:

Hoe ontsla ik mijn innerlijke criticus?

 Na deze workshop ervaar jij veel meer rust in je hoofd. Je zal minder streng zijn voor jezelf en met mildheid naar jezelf en wat er op je pad komt kijken. Dat geeft energie en ruimte om die dingen te gaan doen waar je echt blij van wordt. Al met al geeft dat dus “vakantie in je hoofd”.

Als jij een ander was, zou jij dan goede vrienden met jezelf zijn?

Hoe aantrekkelijk vindt jij jezelf….nu op dit moment? Kijk je nu naar je kleding of voel je aan je haar? Of gaat aantrekkelijkheid nou juist niet over uiterlijk vertoon? Je kunt aantrekkelijk zijn met je looks of juist door dat wat je doet of zegt.

Wat is er zo leuk aan jouw persoonlijkheid? Wat maakt dat jij goede vrienden met jezelf kunt zijn?

Of ben jij vooral heel goed in het voorrang geven aan jouw innerlijke criticus. Dat narrende stemmetje in je hoofd wat jou elke keer luid en duidelijk vertelt wat allemaal niet deugt aan jou. Zo’n stem die altijd beter te horen is dan je innerlijke mentor.

WEG MET DIE KRITISCHE STEM

Vaak onthouden we negatieve zaken beter dan positieve. Zo is het ook met ons strenge stemmetje binnen in het hoofd. We kunnen behoorlijk onaardig tegen ons zelf zijn. Streng en hard. De dingen die je tegen jezelf zegt, zou je nooit tegen een goede vriend of vriendin zeggen. Die harde onaardige stem helpt ons niet aan een energiek en opgewekt leven.

Door te vaak zo streng voor jezelf te zijn, geloof je ook (onbewust) dat het echt zo is. Dat zorgt er voor dat je niet in actie komt voor die dingen die je eigenlijk heel graag wilt. Je kunt het tenslotte niet. Toch? Het ondermijnt jouw zelfvertrouwen. Het maakt dat je niet het leven leeft op een manier die jou en je omgeving energie geeft.

Met deze workshop ga leren milder te zijn voor jezelf. We gaan aan de slag met die strenge en energievretende stemmen in ons hoofd. Ook wel belemmerende overtuigingen genoemd. Je gaat ze onderzoeken om vervolgens te besluiten waar je ze echt voor nodig hebt.

Daarnaast ga je kennis maken met je innerlijke mentor. Ook wel je binnenste beste vriendin of vriend genoemd. Jouw stimulator. En je gaat dus ontdekken hoe je deze mentor beter hoort dan die narrende criticus.

Wat levert deze workshop jou op:

 • Bewustzijn hoe dat werkt met die stemmetjes en dat jij een keuze hebt wat je daar mee doet.
 • Inzicht in jouw overtuigingen en hoe ze jou belemmeren maar ook hoe jij ze voor je kunt laten werken.
 • Je maakt visueel hoe jouw vriendelijke zelf er uit ziet. Dat geeft jou een stevige basis voor het dagelijks leven wanneer die narrende stem toch weer opduikt.
 • Je weet hoe je op vriendelijke wijze jouw interne criticus kunt ontslaan.
 • Veel plezier want we gaan allemaal lachen om hoe we ons zelf enorm voor de gek kunnen houden.
 • Een verrassingsbonus waar je thuis mee verder kunt en wat jouw positieve kijk op jezelf een boost geeft van maanden.

 

Deze workshop is niet zweverig of vaag maar doelgericht, no nonsense en gericht op helderheid waar je thuis mee verder kunt. Je krijgt uitleg, we delen ervaringen, maken opdrachten (alleen of samen) of gebruiken beeldmateriaal. Alle zintuigen worden aan het werk gezet.

Hoe kun je mee doen?

Je kunt aan deze workshop meedoen door direct en eenvoudig jouw ticket te kopen via onze ticketshop. Je betaalt de € 35,00 veilig met iDEAL en ontvangt jouw e-ticket direct in je mailbox.

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen dan mag je jouw kaart aan iemand anders geven. Mits je ons even mailt op info@puurloes.nl met de naam van de nieuwe deelnemer.

Omdat er van te voren kosten door LOES en Carolijn worden gemaakt om de workshop voor te bereiden, vindt geen restitutie plaats bij annulering.

Reserveer jouw ticket via onderstaande link:

https://www.ticketkantoor.nl/shop/vakantieinjehoof

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.

Geef een antwoord

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.