Plannen met de Carry Yourself planner – 26 januari

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
26/01/2020
14:00 - 16:30

Locatie
LOES

Omschrijving

Wil jij in 2020 ervoor zorgen dat je plannen werkelijkheid worden en het niet bij dromen blijft?

Kom dan naar de inspirerende middag met Cisca Stasse en Caroline den Ouden van Carry Yourself en ga aan de slag met jouw doelen en dromen voor 2020.

Tijdens deze informele workshopmiddag krijg je tips en tools van Caroline en Cisca om jouw planner zo effectief mogelijk te gebruiken. Hoe zorg je dat plannen leuk en eenvoudig wordt, zonder hele lijsten en to do’s in te moeten vullen? Dat weten wij als geen ander.

De Carry Yourself planner is op een specifieke manier opgezet. Er zijn geen data, dus kan je beginnen wanneer jij wilt en je hoeft ook niet alle dagen in te vullen. Misschien vind jij het fijn om de planner als agenda te gebruiken of misschien gebruik jij hem puur om te plannen. Dan wil je misschien maar één of twee dagen per week invullen. Dat kan met de Carry Yourself Planner.

Er zijn 12 overzichtspagina’s (maanden) die je op verschillende manieren kan gebruiken. We vertellen er alles over tijdens de workshop. Zodat jij vol ideeën en met verschillende plan-technieken LOES geïnspireerd verlaat.

Deze zondagmiddag is niet alleen inspirerend en leerzaam. Je wordt ook goed verzorgd met lekkers van LOES.

LOES is gevestigd op de Oude Veer 30 in Papendrecht en is een geweldige leuke winkel/bakkerij/ontbijt-lunchroom ineen. Uniek in Papendrecht en de perfecte plek om op zondagmiddag te vertoeven en vol met ideeën huiswaarts te gaan.

De workshop kost 49,50 en is hier te boeken:
https://www.carryyourself.nl/workshops/

Wat krijg je?
Natuurlijk krijg je de planner (t.w.v. 24,95) erbij, dat plant wel zo fijn. LOES serveert twee keer koffie of thee en een plankje met divers lekkers tijdens de workshop. We starten om 14.00u (vanaf 13.45u inloop) en ronden af om 16.00u (met een uitloop naar 16.30u).

De workshop kost 49,50 en is hier te boeken:
https://www.carryyourself.nl/workshops/

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.

Geef een antwoord

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.