LOES Papendrecht X Kookgemak – Polderdiner 8 augustus

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
08/08/2020
18:00 - 22:30

Locatie
LOES

Omschrijving

Polderdiner LOES Papendrecht x Kookgemak

Op zaterdag 8 augustus organiseren LOES Papendrecht en Kookgemak de allereerste editie van een uniek diner beleving: het Polderdiner. Op een unieke manier, midden in een weiland in Oud-Alblas, heerlijk in het groen te genieten van een prachtig 5-gangen diner en daar kunt ù bij zijn!

Deze avond wordt u verwacht tussen 18.00 en 18.30 uur en gaan we er een prachtige avond van maken!

Wat kunt u verwachten?

Vooraf kunt u genieten van heerlijke desembrood met tapenades van LOES Papendrecht en verzorgt KOOKGEMAK een prachtig 5 gangen diner wat desgewenst uitgebreid kan worden met een extra gang. Natuurlijk zijn wij de drank ook niet vergeten en kan er eventueel vooraf al een keuze gemaakt worden zodat de drankje klaar staan bij aankomst

U kunt kiezen uit een wijnarrangement (één fles wijn), een bierarrangement (heineken bier, 1 per gang), een alcoholvrij bierarrangement (0% Heineken, 1 per gang) en een frisdrankarrangement (1 per gang). Uiteraard kunt u naast uw gekozen arrangement tijdens het diner aan tafel een drankje bij bestellen!

Het polder diner kost €57,50 per persoon.
We hebben verschillende drankarrangementen, namelijk:
Fles rose: €19,95
Fles witte wijn: €19,95
Fles rode wijn: €19,95
Frisdrankarrangement: €12,55 (elke gang een drankje)
Bierarrangement: €12,55 (elke gang een drankje; Heineken)

Hoe werkt het reserveren?

Om te reserveren hoeft u alleen maar een mailtje te sturen naar info@puurloes.nl. Geef in uw mailtje aan met hoeveel personen u wilt komen en welk drankarrangement u per persoon wilt nuttigen tijdens het diner.

U ontvangt van ons een betaalverzoek terug per mail. Als deze is betaald is uw reservering definitief!

Bestelt u op de avond zelf drinken bij, wat zeker kan, dan kan dit ter plekke aan het einde van de avond worden afgerekend. Zijn er allergieën waar we rekening mee moeten houden? Schrijf dit bij opmerkingen!

Mocht het weer er toch niet zo mooi uit zien op de gekozen datums, dan krijgt u 2 dagen van te voren van ons een e-mail dat we het Polderdiner naar een andere datum moeten schuiven. U kunt ervoor kiezen om uw geld terug te krijgen of gelijk te reserveren voor die nieuwe datum!

We hopen u gezellig te mogen gaan ontvangen tijdens deze geweldige avond!

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.

Geef een antwoord

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.