Event: Succesvolle gewoontes voor de ultieme JIJ – 26 mei

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
26/05/2019
13:30 - 16:30

Locatie
LOES

Omschrijving

Succesvolle gewoontes voor de ultieme JIJ

Ben jij al in de juiste MOOD? Nee? Kom dan in the MOOD tijdens deze geweldige middag.

Zondag 26 mei kom jij helemaal in the mood tijdens ons middagprogramma (13.30u tot 16.30u) dat helemaal in het teken staat van de goede vibes. Life, career & businesscoach Cisca Stasse vertelt over succesvolle gewoontes en hoe ze zelf toe te passen.

Daarna ga je meteen zelf aan de slag met het maken van een moodboard en ondertussen is er tijd om vragen te stellen aan Cisca, bij te kletsen met je vriendin of tafelgenoten, nieuwe contacten te leggen en te genieten van lekkers van LOES.

Deze middag geeft jou een paar uur me-time met inspiratie en tips hoe je vaker kan kiezen voor wat jij bereiken wilt en wat jou gelukkig maakt. Aan het eind van de middag neem je een goed gevulde mee naar huis met natuurlijk het boek JIJ van Cisca Stasse.


Boek JIJ

JIJ in een paar minuten per dag succesvoller, efficiënter en gelukkiger is het goedlopende boek van life, career & businesscoach Cisca Stasse. Het boek is al een tijdje verkrijgbaar in de winkel, wordt regelmatig gekocht door onze klanten en dus was het de hoogste tijd om Cisca te vragen bij LOES langs te komen. Zodat jij straks alles weet over succesvolle gewoontes en hoe ze zelf toe te passen.

Waar gaat het boek JIJ over?
Heb jij soms ook het idee dat het helemaal anders moet? Bekruipt je af en toe het gevoel dat je drastische maatregelen moet nemen? Het roer om? STOP! Cisca Stasse life, career & business coach en communicatie adviseur schreef in het boek JIJ in een paar minuten per dag succesvoller, efficiënter en gelukkiger hoe het haar lukte om met kleine dagelijkse gewoonten grote veranderingen in haar leven te bewerkstelligen. Juist als je denkt dat je leven helemaal op de schop moet is het nodig om wat aardiger voor jezelf te zijn. De lat niet zo hoog te leggen en klein te beginnen. In het boek JIJ wordt duidelijk uitgelegd hoe je met kleine stapjes te werk kan gaan.

Tijdens de middag SUCCESVOLLE GEWOONTES vertelt Cisca Stasse je hoe jij ministapjes kan zetten om maximaal resultaat te krijgen. Je gaat ook direct concreet aan de slag door één tool tijdens deze middag uit te werken zodat je de volgende dag meteen in een paar minuten je eerste stapje kan zetten.

Doe je mee?

Meld je dan aan voor deze interessante en leuke middag via info@puurloes.nl, het kost €37,50 p.p. Of verras je vriendin op deze inspirerende zondagmiddag van 13.30u tot 16.30u waarbij je onder het genot van een hapje en een drankje bij LOES. Aan het eind van de middag krijg je het boek JIJ mee naar huis. Samen met je “tool” en de goodiebag die ook speciaal voor jou is samengesteld.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.

Geef een antwoord

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.